شهامت رفقات و راه گم شده...
:: مطالب جدید
صفحه 1 از 1 • شاطر •
20120125
شهامت رفقات و راه گم شده...
رفقای عزیز گرداننده گان ویب لاگ داور سلام و درود به شما من هم مثل شما یکتن از رفقای روز های دشوار ولی با هویت روشن راه روشن عضو ح.د.خ.ا صرف کمی جوانتر از شماهستم.رفقای عزیز شما را در حالیکه همه میشناسند ولی شما در حالیکه رفقای روز های دشوار... بودید ولی در روز های هموار از شهامت معرفی هویت تان عاجز هستید.ولی عاجز بودن از هویت هراس داشتن از هویت به مفهوم این نبوده که از مسولیت هم مبرا و عاجز باشید.شما مضامین نشر شده تان را که به یقین هر کدام را چندین بار مطالعه کردید چون اکثر ان نوشته های خود شما است درک کردید به وجدان روز های دشوار اینده تان محاسبه کردید.شما سر را زیر بال کرده فکر میکنید که کسی نمی بیند که چه به چه است این بیطرفی این همه داد خواهی... شما یکسره در پی تخریب رفقای خود اتهام بستن ها با زشت ترین کلمه ها تا تجاوز به حریم شخصی رفقای خود ... برای من و با یقین کامل برای هزار ها عضو حزب چنین عمل عمل عضو ان خانواده مبارزین باشرف و با وجدان نبوده بلکه عمل قصدی و پلان شده دشمنان حزب پر افتخار ما بوده که برای بد نامی و تجرید شریف ترین رفقا از روند مبارزه صورت میگرد. من با تاید نوشته رفیق محترم هژیر نشر شده در سایت وزین پندار ادامه میدهم که شما با اخرین نوشته های تان نامه های از دیاراشنا و رهیابی قطبنمای نشراتی در سایت اریایی اخرین تیر اتهام را به ادرس شریف ترین رفقای تان نامردانه پرتاب کردید.من رفیق عزیز محراب و سایر رفقای عزیز به خصوص رفیق علی احمد صارم را که پیوند خونی دارم میشناسم که عشق شان خدمت به مردم رنجدیده کشور عزیز شان بوده فامیل اصلی شان حزب و رفقای شریف حزبی شان بوده و است و با اصول و اصولیت استوار در این امر قرار داشته و دارند.انها را به این ان گروپ تاپه زدن به هیچ جایی نمیرسند چون انها از کوره های امتحان ازمون شده با قامت بلند وجدان پاک برامده نه ازنام هویت خود خودشان و نه هم رفقای شان ترس شرم داشته بلکه با شهامت و افتخار هم دارند. مثل انها دها رفیق دیگر هم از مجرای که پرنسیب بود پیش رفتند ولی واقعیت را همه میدانند که انهمه در انحصار چند فرد محدود بوده که جز خفه کردن و... کاری ندارند.من برخلاف شما از رفیق و دوست محترم عزیز جرات قدر دانی میکنم که واقعا جرات هستند که با شهامت صدای دوست و دشمن را با امانت صداقت و بیطرفی کامل برای داوری واقعی به همه تقدیم میدارند. گفتنی ها زیاد است که در این محدوده نمی گنجد برای ختم به شما گرداننده های محترم داور و مثل شما خاطر نشان میسازم که دیگر بیشتر از 25سال شد این بازی های ناجوانمردانه از نام حزبی ها علیه حزبی ها صورت گرفته که برای همه سیاه و سفید افتابی شده دیگر بار کج به منزل نمی رسد قبل از همه به این بازی های... خاتمه بدهید. و از همه رفقای محترم عزیز و با تجربه خواهش میکنم تا متحدانه جلو این همه را گرفته غبار های را که این بازی گران برروی رفقای شریف ما انداخته اند و به پارچه ها تبدیل کرده اند با اب صفا و صمیمیت شسته متحدانه در خانواده اصیل تان زیر یک سقف راه را که اغاز کرده بودید ادامه بدهید.اموزه های هشتادمین سالگرد زنده یاد رفیق کارمل عزیز و کنگره حزب واحد را باید عمیق در نظر بگیرید. بادرودها شیر صارم
--
--

admin- Admin
- تعداد پستها: 4141
Registration date: 2007-06-20